Taula rodona: Noves masculinitats, canviant estereotips des de l’educació


El proper divendres dia 19 de novembre, en el marc del VI Fòrum Contra les Violències de Gènere, Homes en Diàleg organitza la taula rodona “Noves masculinitats, canviant estereotips des de l’educació”. La taula rodona comptarà amb la presència d’Oriol Rios, doctor en sociologia i professor de la Universitat Rovira i Virgili que centrarà la seva intervenció en els processos de socialització dels nens i nenes a l’escola i com aquesta socialització promou el desenvolupament de models de masculinitat hegemònics o bé models de masculinitats basats en la igualtat i el respecte. La taula també comptarà amb la participació d’un professor de secundària, un estudiant, un pare i un educador en el lleure, que explicaran, des de la prespectiva de cada rol, com es treballa el desenvolupament de masculinitats alternatives a la masculinitat hegemònica.

L’acte es realitzarà el divendres 19 de novembre a les 19:00 a l’Espai Francesca Bonnemaison. C/ Sant Pere més Baix, 7 de Barcelona

Homes en Diàleg també en el marc del VI Fòrum Contra les Violències de Gènere, realitzarà el taller “Com parlem dels homes?”. Taller amb pel·lícules de vídeo, però centrat a l’atenció en el llenguatge que utilitzen les persones per parlar de nois igualitaris i violents, si utilitzen un llenguatge del desig o un llenguatge de l’ètica.

El taller es realitzarà el dissabte 20 de novembre a les 10:00 a l’Espai Francesca Bonnemaison. C/ Sant Pere més Baix, 7 de Barcelona