Concentració homenatge a les dones assassinades


Us convoquem a tots i totes a la concentració homenatge a les dones assassinades que tindrà lloc el proper dilluns 20 de setembre a les 20 h. a la Plaça Sant Jaume.

Aquesta concentració l’organitza la Plataforma Contra les Violències de Gènere cada tercer dilluns, amb la col·laboració d’alguna de les entitats que en formen part i en aquesta ocasió serà Homes en Diàles qui hi participarà.

Ens agradaria que com més gent millor vingués a l’acte per tal mostrar  que som molts els homes i dones que rebutgem qualsevol tipus de violència masclista, que no acceptem aquells qui basen les seves relacions en la violència i la dominació i que treballem, tant homes com dones, per a aconseguir una societat lliure de violència. Com més siguem, com més directament rebutgem la violència masclista, més aprop estarem d’aquest digne objectiu.