Concentració homenatge a les dones que pateixen violència de gènere


Concentració d'homenatge a les dones assassinades - Juliol 2009

El passat dilluns 20 de juliol Homes en Diàleg va participar en la concentració d’homenatge a les dones que pateixen violència de gènere. L’acte estarà organitzat conjuntament per la Plataforma unitària contra les violències de gènere. Aquesta concentració s’organitza cada tercer dilluns de cada mes a la Plaça Sant Jaume per mostrar públicament el rebuig cap al violència contra les dones i en cadascuna de les concentracions alguna associació de la Plataforma s’encarrega de la organització. En aquesta ocasió Homes en Diàleg hi va participar amb la lectura d’un text que podeu consultar en el següent link.

Homes en Diàleg – Concentració d’homenatge a les dones assassinades. 20 de juliol de 2009