VI Jornada Homes en Diàleg 2018: Davant les agressions, Còmplice o UPstander? Noves Masculinitats Alternatives: de la passivitat a la intervenció


Inscripcions

Jornada_HeD_2018 - web 

Aquesta Jornada té com a objectiu obrir un debat sobre la importància del posicionament dels homes davant de situacions de violència de gènere. Moltes d’aquestes situacions d’assetjament s’haurien pogut aturar si els espectadors enlloc d’estar passius haguessin intervingut. En moltes ocasions, la no intervenció es deguda a una falta de conscienciació de la situació d’assetjament, en d’altres, de no saber com intervenir sense ser víctima també de la situació. Aquestes jornades pretenen donar a conèixer aquest fenomen, i proporcionar eines, des de les noves masculinitats alternatives, per a posicionar-se i intervenir.

Per tractar aquest tema, comptarem amb la ponència inaugural de Dr. Antonio Madrid, professor de Dret a la Universitat de Barcelona.

També comptarem amb una taula rodona de diferents experiències que mostraran diferents programes o experiències en la intervenció, abarcant diferents àmbits i disciplines com són els cossos de seguretat, l’àmbit educatiu, espais d’oci i festa, etc.

NINGÚ HA DE FER-HO TOT, PERÒ TOTHOM HA DE FER ALGUNA COSA.