V Jornada Homes en Diàleg 2017: I davant la prostitució què? Noves masculinitats alternatives prenent partit


Inscripcions

Jornada_HeD_2017 - web 

Aquesta Jornada té com a objectiu analitzar en profunditat la problemàtica de la prostitució en relació amb la doble moral, la llibertat sexual, el tràfic d’éssers humans per l’explotació sexual o la violència de gènere. I fent-ho des de la mirada de les Noves Masculinitats Alternatives que, lluny de la indiferència, prenen partit amb una posició clara, argumentada, científica i transformadora, obrint un debat no només des de l’ètica i la dignitat, sinó vinculat també i sobretot, en l’àmbit del desig.

Per tractar un tema tant important i clau en la nostra societat, comptarem amb la ponència inaugural de Lídia Puigvert, doctora en sociologia, Professor Marie Curie Fellowship a la Universitat de Cambridge i professora a la Universitat de Barcelona.

També comptarem amb una taula rodona de diferents experiències superadores de la problemàtica de la prostitució, tant des de Catalunya com a nivell internacional (Estats Units) i a continuació es realitzarà un taller de debat a partir de diferents vídeos i fragments de pel·lícules que aborden el tema.