IV Jornada Homes en Diàleg 2016: Noves masculinitats alternatives i superació de la doble moral


 Inscripcions

jornada_2016_davant jornada_2016_darrera

 

Després de les jornades dels darrers anys, Homes en Diàleg organitza les quartes jornades que porten per títol: “Noves Masculinitats Alternatives i la superació de la doble moral”.

Enguany abordarem la temàtica de la doble moral i com aquesta actua com reproductora dels models de masculinitat tradicional, models vinculats a la violència de gènere. També veurem com les masculinitats alternatives ofereixen un discurs superador de la doble moral, que uneix en un sol model l’ètica i el desig.

Per això comptarem amb la conferència inaugural de Oriol Rios investigador Juan de la Cierva al Departament de Pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili i editor de la revista “Masculinities and social change”..

També comptarem amb una taula rodona de diferents experiències superadores de la doble moral. Finalment es realitzarà un taller de debat a partir de diferents vídeos que aborden el tema de la doble moral.