III Jornada Homes en Diàleg 2015: Amistat, atractiu i superació de la violència de gènere


HdECartell2015online

 

Després de l’èxit d’assistència de les jornades del 2013 i 2014, Homes en Diàleg organitza les terceres jornades que porten per títol: “Amistat, Atractiu i Noves Masculinitats Alternatives”.

Enguany abordarem la importància de l’amistat masculina per prevenir la violència de gènere i fomentar noves masculinitats alternatives atractives des del llenguatge del desig. Per això comptarem amb la conferència inaugural de Marcos Castro professor de la Universitat de Barcelona i investigador en noves masculinitats alternatives.

També comptarem amb una taula rodona de diferents experiències educatives que s’estan mostrant efectives per a la prevenció de la violència promovent el valor de l’amistat. Finalment es realitzarà un taller de debat a partir de diferents vídeos que aborden el tema de l’amistat masculina.